Eakalt naiselt varastati Valgas 400 eurot

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

8. septembril hommikul pöördus politseijaoskonda 81aastane naine, kes teatas, et Valgas Jaama tänaval asuvas kaupluses varastati tema kandekotist rahakott koos dokumentide ja sularahaga.

Juhtum leidis aset Maxima kaupluses. Sama päeva pealelõunal andsid kaupluse töötajad politseile teada, et leidsid proua rahakoti koos dokumentidega, sularaha selles leidmise hetkeks enam ei olnud. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 400 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius ütles, et vargusega seoses ei ole veel kedagi kahtlustatavana üle kuulatud. "Kriminaalmenetlust alustati vargust käsitleva karistusseadustiku paragrahvi alusel, mille eest saab kohus tõendatud süü korral karistuseks mõista kuni kolmeaastase vangistuse. Täpsemad asjaolud selguvad veel menetluse käigus," lausus Sinkevicius.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles