Võistlus pakkus põnevust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää päästekomando tähistas oma 120. aastapäeva. Väärika tähtpäeva puhul peeti laupäeval Otepää keskväljakul tuletõrjevõistlust ning väljas oli päästetehnikanäitus. Ohutuspäeva käigus jagati ennetust puudutavaid sõnumeid.

Ohutuspäeval olid kohal Punane Risti, politsei, maanteeameti, keskkonnaameti, Kaitseliidu ja teiste organisatsioonide esindajad. Otepää komando uksed olid huvilistele avatud ja seda võimalust kasutati usinalt.

Tõmbenumber pealtvaatajatele oli muidugi sportlik tuletõrjevõistlus, mis andis aimu päästjate raskest igapäevatööst ja sellest, et tuletõrjesport on tõsine ala, mis paras katsumus ka väga sportlikele inimestele. Seda tõestas Kanal 2 reporter Jaanus Koort, kes professionaalsetele päästjatele konkurentsi pakkus. «Seda puud, millest need mehed on tehtud, mina küll ei tea – see on igavesti kõva ja tugev puu,» tunnistas Koort pärast võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles