Tõrva kalamees tõmbas talutiigist välja haugihiiglase

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ma pole elus enne nii suurt kala oma silmaga näinud, ammugi siis kätte saanud,» ütles õnnelik kalamees Arvo Kaldma (vasakul), kes koos sõbra Alfred Oherjusega tiigist suure havi välja tõmbas.
«Ma pole elus enne nii suurt kala oma silmaga näinud, ammugi siis kätte saanud,» ütles õnnelik kalamees Arvo Kaldma (vasakul), kes koos sõbra Alfred Oherjusega tiigist suure havi välja tõmbas. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Kui tõrvalane Arvo Kaldma koos sõbra Alfred Oherjusega Helme vallas asuvale talutiigile kalastama läks, ei osanud ta aimata, millise üllatusega retk lõpeb. Kahe peale vedasid kanged mehed veest välja enam kui meetrise havipuraka.

«Ma pole elus enne nii suurt kala oma silmaga näinud, ammugi siis kätte saanud,» ütles õnnelik kalamees, kui õhtupoolikul meeste saaki kaema jõudsin. Ausalt öeldes mõtlesin Tõrva poole sõites ja julgesin seda ka vahvatele kalameestele tunnistada, et küllap see jutt ülemeetrisest kalast üks kalamehejutt ikka on.

Ei olnudki kalamehejutt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles