Huvitegevuse mess läks täie ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Huvitegevuse mess, mis toimus Valga kultuurikeskuses täna õhtupoolikul, meelitas sinna hulga lapsi emade ja isadega. Kui suuremad lapsed valivad oma huvitegevusringid ise välja, siis väiksematel läks vaja isa või ema nõuannet ja abi valikute tegemisel.

Lisaks kultuurikeskuse ringide juhendajatele olid kohal teiste linnas tegutsevate huvi- ja spordiringide esindajad. Juba enne kella viit oli keskus siginat-saginat täis, sest kohe-kohe oli algamas iga-aastane huviringide mess.

Teatrisaali fuajeesse olid end üles sättinud kultuurikeskuse ringid. Kohal oli 15 juhendajat, kes kõik olid agaralt tutvustamas oma ringide tegemisi. Kõige suurem rahvahulk, lapsed emade ja isadega, ümbritses Terje Treud, kes avab sel õppeaastal kokandusringi. „Vähem kui tunni ajaga on registreerunud 12 huvilist. Olen selle arvuga täitsa rahul, sest ega ringi ei saa väga suureks ka ajada, siis on keeruline tegutseda. Hakkame õppima söögitegemist ja alustame täitsa elementaarsetest asjadest nagu näiteks  kartuli koorimine või nõudepesu. Paljud lapsed ei ole seda iialgi teinud. Samuti ei ole enamik ka putru ise keetnud. Kindlasti valmistame ka palju huvitavaid ja põnevaid roogasid,” rääkis Treu. Ringi tegevuse jaoks on renditud õppeköök, mis annab juurde palju võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles