Politsei sai hulga teateid kuritegude kohta

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: arhiiv

Eelmisel ööpäeval said korrakaitsjad mitu teadet Valgamaal toime pandud kuritegude kohta.

Politseile teatati, et 4. septembril varastati Palupera vallast ehitusobjektilt pöördlaser. Kahju on umbes 1500 eurot.

11. septembril avastati, et Valgas Kungla tänaval on omavoliliselt sisse murtud majja ja selle kõrvalhoonetesse. Tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

Sama päeva õhtul sai politsei väljakutse Tõlliste valda majja, kus 38aastane mees kasutas ühise alkoholitarvitamise käigus vägivalda oma 69aastase ema suhtes. Naisel nähtavaid vigastusi ei olnud. Politsei viis mehe esialgu kainenema.

12. septembri varahommikul sai aga politsei väljakutse Valga linna Kungla tänavale, kus 23aastane mees lõi talle tuttavat 27aastast naist. Mõlemad olid alkoholi pruukinud. Politsei viis vägivallatsenud mehe esialgu kainenema.

Politseile laekus ka teade, et ööl vastu 12. septembrit varastati Valgas Jõe tänaval maja eest 1998. aasta Volkswagen Passat. Auto leiti samal hommikul Tambre tee lähedalt mahajäetuna. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles