Ehitustööd sulgevad osa Võru tänavast (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiani reguleeris autode liiklust Võru tänava ehitusalas foor, aga kuna ehitajad jäid töödel autode suure hulgaga hätta, piiratakse ligipääs tänavalõigule esmaspäevast suuremale osale autodele.
Siiani reguleeris autode liiklust Võru tänava ehitusalas foor, aga kuna ehitajad jäid töödel autode suure hulgaga hätta, piiratakse ligipääs tänavalõigule esmaspäevast suuremale osale autodele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses Võru tänava ehitustöödega Valgas on esmaspäevast oktoobri lõpuni liikluseks suletud 2,5kilomeetrine teelõik alates Võru tänav 107 linna piirini teisel pool Toogipalu kalmistut. Lõik peaks valmima aasta lõpuks.

Liiklus on tavasõidukitele suletud vahemikus 18. september kuni 30. oktoober. Läbisõit on lubatud liinibussidele, operatiivsõidukitele ja kohalikele elanikele väljastatud loa alusel. Ajutiselt on liikus ümber suunatud Kuperjanovi tänava ja Kaagjärvelt läbi mineva Londi–Raavitsa tee kaudu.

Valga aselinnapea Enno Kase ütles, et kuigi ehitustööd on Võru tänava lõigul käinud juba mõnda aega, jäid ehitajad praeguse korralduse juures, kus autod lõiku läbida said, hätta. Tee on küllalt kitsas ja sõidukeid liikus seal rohkem kui oletati.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles