Otepää gümnaasium liigub juubeliaastasse

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasiumi liikumispäeval tekitas kõige rohkem elevust mullipalliturniir.
Otepää gümnaasiumi liikumispäeval tekitas kõige rohkem elevust mullipalliturniir. Foto: Laura Meigas

Otepää gümnaasium tähistab 3. oktoobril 110. sünnipäeva. Juubeliaastasse on mahtunud mitut sorti sündmusi.

Kõik koos liikumisele suunatud üritusi on nende seas kaks: ülekooliline matkapäev 3. juunil ning sügisene liikumispäev 13. septembril, teatas Otepää gümnaasium.

Matkapäev algas aedlinna staadionil inimkujundite moodustamisega, mille Timo Arbeiteri juhitud droon fotomälestusena üles võttis. Pärast seda võttis kogu koolipere ette matka, mille käigus sai end proovile panna nuputamises, täpsuses, lauluoskuses ja anagrammide lahendamises.

Koolipere tänab matkapäeva eest eelkõige kehalise kasvatuse õpetajaid Üllet, Kerrit ja Maivet ning õpetaja Peeter Mändla juhitud skaudimeeskonda.

13. septembri liikumispäeva vedasid eest samuti kehalise kasvatuse õpetajad, kes olid Tehvandi staadionile korraldanud korraliku sportliku lustimise – enda võimeid sai testida nii individuaalselt kui võistkondlikult. Kõige rohkem elevust tekitas ilmselt mullipalliturniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles