Kolm valgamaalast kandideerib Eesti aasta õpetajaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudis, et ta kandideerib Eesti parimaks põhikooliõpetajaks, tõi Valga põhikoolis töötavale Tiivi Rüütlile  liigutuspisarad silma.
Uudis, et ta kandideerib Eesti parimaks põhikooliõpetajaks, tõi Valga põhikoolis töötavale Tiivi Rüütlile liigutuspisarad silma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Peagi kuulutatakse aasta õpetaja auhinnagalal välja laureaadid 11 kategoorias. Nominentide hulgas on ka kolm Valgamaa õpetajat: Hille-Made Varul, Tiivi Rüütel ja Saima Tell.

Aasta klassijuhataja kandidaat on Valga gümnaasiumi õpetaja Hille-Made Varul, kes kuulub kooli raudvara sekka ning kelle pikaajalisest kogemusest matemaatikaõpetaja ja klassijuhatajana on õppida kõigil.

«Eks see oli mulle ootamatu, sest ma ei ole tunnustuse saamise nimel pingutanud – olen teinud igapäevatööd. Aga tore, kui tunnustatakse,» sõnas Varul, kel täitus pedagoogiametis töötamise algusest 45 aastat, sellest 40 Valgas. Naise sõnul osaleb ta vabariiklikul õpetajate tunnustusüritusel esimest korda ning veidi närvitseb taolise piduliku sündmuse ootel. Maakonnas on ta varem olnud aasta õpetaja nominent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles