Maitserännakud jätkuvad kokteiliõhtusöögiga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu
GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu Foto: Lauri Laan

GMP Pühajärve restoranis on käimas ajarännakute aasta. Kulinaarse ajamasina abil saavad külastajad osa eri ajastute roogadest ja lauakommetest. Pärast suvepausi jätkatakse 30. septembril kokteiliõhtusöögiga.

Õhtusöögi serveerib ja sellest räägib restorani peakokk Koit Uustalu. Hõrkude roogade kõrvale pakutakse mitmesuguseid põnevaid kokteile.

«Kohal on ka baarmenide võistluse World Class Eesti finalist Sergei Jasjukevitš klubist Maasikas,» lisas Koit Uustalu. «Ootan põnevusega, kuidas minu valmistatud toidud maailmaklassi kokteilidega koos maitsevad.»

GMP Pühajärve restorani ajarännakute käigus on teoks saanud Titanicu viimse õhtu, Al Capone ja prantsuse klassikalise köögi õhtusöögid. Lisaks kokteiliõhtusöögile ootab restoran külastajad edaspidi Vene aja lõpp ning 2050 Futurama õhtusöök.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles