Iga 15. Valgamaa ettevõte sipleb maksuvõlgades

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Aia tänava korteris varastati ühise alkoholi tarvitamise ajal 54aastase naise rahakotist 230 eurot sularaha. Foto on illustreeriv.
Valgas Aia tänava korteris varastati ühise alkoholi tarvitamise ajal 54aastase naise rahakotist 230 eurot sularaha. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Eestis tervikuna on riigile võlgu olevate ettevõtete arv kasvanud, siis Valgamaal on see jäänud samale tasemele. Äripartneritele võlgu olijate hulk on kasvanud igal pool.

Creditinfo koostatud Eesti ettevõtete maksekäitumise 2017. aasta esimese poole statistikast selgub, et maksuvõlgadega ettevõtete osakaal küll vähenes 5,4 protsendilt 5,3-le, kuid riigile võlgu olevate ettevõtete üldarv on kasvanud. Kokku on võlgu 4257 aktiivselt tegutsevat firmat.

Maksuvõlglaste arv on aastaga suurenenud 11 maakonnas, vähenenud on see Hiiu-, Jõgeva- ja Järvamaal. Valgamaal jäi arv samale tasemele: riigile oli võlgu 68 ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles