Elustiili muudatus tõi tunnustuse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Reede on lisaks tunnustusele võitnud tervise ja parema enesetunde, tütre imetluse pealekauba.
Andres Reede on lisaks tunnustusele võitnud tervise ja parema enesetunde, tütre imetluse pealekauba. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval kuulutati Tallinnas välja konkursi «Mehe tegu 2017» võitja ja tunnustati tublisid elustiilimuutjaid. Viie tublima seas sai tunnustatud ka valgalane Andres Reede.

Tänavu oli teine kord, kui Leinatamme Fond otsis meest, kes hoolib oma tervisest niipalju, et on muutnud oma vaateid elule. Auhinnale kandideerima valiti kümnete esitatud kandidaatide seast välja viis meest üle Eesti.

Kõige tublimaks tunnistati 52aastane võrumaalane Rein Ots. Välja anti ka eriauhind ja selle sai Valgamaa mees. Kuigi 48aastane Andres Reede seda kõige vingemat suurima muutuja tunnustust ei pälvinud, sai tema panus oma elumuutusse tunnustatud Honda Balticu eripreemiaga ning mehel on võimalik minna ringrajale adrenaliinirohkelt aega veetma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles