Volikokku kandideerivad nii 18- kui ka 85aastane

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatsetel omavalitsuste volikogude valimistel on võimalik valida volikogudesse mehi-naisi lisaks erakondlikule kuuluvusele väga erinevatelt elualadelt ja eri vanuses.
Peatsetel omavalitsuste volikogude valimistel on võimalik valida volikogudesse mehi-naisi lisaks erakondlikule kuuluvusele väga erinevatelt elualadelt ja eri vanuses. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa kolme omavalitsuse volikogude valimistel kandideerib ühele saadikukohale pea kuus inimest.

Otepää vallavolikokku pürgib 17 kohale 105 inimest, kellest 40 naised. Kõige pikema nimekirjaga on väljas valimisliit Ühinenud Kogukonnad, kus nimekirjas 43 inimest, neist 44 protsenti naised. 27 inimest on Reformierakonna, 24 Keskerakonna, viis EKRE nimekirjas ja kaks meesliiget valimisliidus Vabaduse Vikerkaar. IRLi nimekirjas kandideerib neli meest.

Otepää piirkonna sotsiaaldemokraadid oma nimekirjaga välja ei tulnud, vaid kandideerivad valimisliidus Ühinenud Kogukonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles