Salapärane mets ja pokud peibutavad lapsi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas tegeleb keskkonnahariduse edendamisega Võrumaal asuv Pähni külastuskeskus, mille teabejuht Taavi Tatsi loodab, et metsapostkaardi konkursile laekub rohkesti toredaid töid.
Teiste seas tegeleb keskkonnahariduse edendamisega Võrumaal asuv Pähni külastuskeskus, mille teabejuht Taavi Tatsi loodab, et metsapostkaardi konkursile laekub rohkesti toredaid töid. Foto: Sirje Lemmik

Keskkonnahariduse infopäev Valgas viidi esmakordselt läbi messi vormis. Selgus seegi, et kõige agaramalt on maakonnas loodushariduse edendamiseks toetust küsinud Tõrva gümnaasium.

Maavalitsuses olid kohal Pokumaa, Jääaja keskuse, Karula rahvuspargi, Järve muuseumi, RMK Pähni külastuskeskuse, Tartu loodusmaja ja ülikooli loodusmuuseumi ning Eesti loodushoiu keskuse esindajad, kes tutvustasid oma programme, konkursse ja tegevusvõimalusi.

Metsapostkaardi konkurss

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles