Kertu Reval käib noorsootöö ja kunst käsikäes

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Reva üritab võimalusel ühitada noorsootööd kunstiga, kuna ühe korraliku joonistuse tegemiseks kulub tal keskeltläbi kaheksa tundi.
Kertu Reva üritab võimalusel ühitada noorsootööd kunstiga, kuna ühe korraliku joonistuse tegemiseks kulub tal keskeltläbi kaheksa tundi. Foto: Taavi Niittee

Tõrva noortekeskuse noorsootöötaja Kertu Reva ütleb ise, et ega tal töö kõrvalt väga millekski muuks aega ei jätkugi. Pisikese uurimise peale aga selgub, et Tartus sündinud ja Antslas kasvanud naine, kes ennast lihtsalt Kertuks eelistab nimetada, on hingelt kunstnik ning tegeleb ka igapäevatöös Eestis vähetuntud visualiseerimisega.

Kertut tunnevad nüüdseks ilmselt kõik Tõrva väikelinna noored, kellel huvi sealses noortekeskuses aega veeta. Tema on see, kes neid eelmisest kevadest peale selle uksel tervitab, aitab jõu ja nõuga ideid tegelikkuseks teha ning kui olukord nõuab, noored kurjema hääle ja rangema suhtumisega tagasi maapinnale toob.

Linnast maale ja tagasi linna

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles