Intervjuu: Armeenia neiu: Eestis saab oma unistused ellu viia

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Kasekese lasteaia Armeeniast pärit vabatahtlik Tamara Stepanyan ütles, et Eestis mõtlevad inimesed vabalt, Armeenia keskkond aga selle saavutamist eriti ei toeta.
Valga Kasekese lasteaia Armeeniast pärit vabatahtlik Tamara Stepanyan ütles, et Eestis mõtlevad inimesed vabalt, Armeenia keskkond aga selle saavutamist eriti ei toeta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Kasekese lasteaias kuu aega töötanud ja siia aastaks jääv armeenlanna Tamara Stepanyan (23) ütles, et väärtustab vabatahtlikku tööd, kuna selle käigus võtab inimene oma elust aega, et teisi aidata. Elu Eestis on tema sõnul lihtsam kui Armeenias, sest palgad on suuremad ja võimalusi rohkem.

Miks otsustasite tulla Valga lasteaeda vabatahtlikuks?

Kui Armeenias neid programme nägin, soovitas mu koordinaator mul siia kandideerida, sest meie riigist on siin varem käidud ja nemad jäid väga rahule. Pealegi on Eestil hea geograafiline asukoht, kust saab teistesse riikidesse reisida. Lasteaeda tulin sellepärast, et armastan lapsi. Olen väga rõõmus, et olen just siin lasteaias, sest personal on väga külalislahke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles