Valgas hakatakse leiutajaid koolitama

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Leiutajate Liidu juhatuse liige Aarne Toomsalu (vasakul) ning innovatsiooni ja ettevõtlikkust edendava Läti MTÜ Connect Latvia tegevjuht Elmārs Baltiņš käisid oma kursuse plaani tutvustamas Valgamaa kutseõppekeskuses, kus on 16. oktoobril plaanis koolituste avaüritus.
Eesti Leiutajate Liidu juhatuse liige Aarne Toomsalu (vasakul) ning innovatsiooni ja ettevõtlikkust edendava Läti MTÜ Connect Latvia tegevjuht Elmārs Baltiņš käisid oma kursuse plaani tutvustamas Valgamaa kutseõppekeskuses, kus on 16. oktoobril plaanis koolituste avaüritus. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Kui kõik plaanipäraselt läheb, saavad Valga ja Valka piirkonna leiutajahingega või muidu ettevõtlikud inimesed peagi rahvusvahelisel kursusel omandada teadmisi oma firma asutamiseks.

Läti MTÜ Connect Latvia ja Eesti Leiutajate Liidu korraldatud füüsilise toote prototüüpimise kursusest võivad osa saada nii õpilased, töötud kui ka töölised alates 15. eluaastast, kellel hea idee, prototüüp või tehniline lahendus mõnele probleemile.

Connect Latvia tegevjuht Elmārs Baltiņš ütles, et kuigi rõhk on toote valmistamisel, ei ole tehnilise eriala taust vajalik. «Kui inimesel pole tehnilist lahendust ja ta on juhi tüüpi ning suudab teha näiteks head turuanalüüsi, võib ka tema programmiga liituda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles