Testkliendid reastasid maakonna parimad söögikohad

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa parimate söögikohtade esindajad: GMP Clubhoteli & Pühajärve restorani juhataja Margus Mäll (vasakul), Fresh Buffe omanik Tatjana Valk ja restorani Mr Jakob üks asutajatest ja juhtidest Jorma Riivald.
Valgamaa parimate söögikohtade esindajad: GMP Clubhoteli & Pühajärve restorani juhataja Margus Mäll (vasakul), Fresh Buffe omanik Tatjana Valk ja restorani Mr Jakob üks asutajatest ja juhtidest Jorma Riivald. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Värske uuringu järgi on Valgamaa parimad toitlustuskohad GMP Pühajärve restoran ja restoran Mr Jakob Otepää vallas ning kohvik Fresh Buffe Valgas.

«Muidugi oli see üllatus,» tunnistas Fresh Buffe omanik Tatjana Valk. «Tunnustus on rohkem tüdrukutele – kõik on tänu teenindajatele.»

«See oli täielik üllatus,» ütles ka GMP Clubhoteli & Pühajärve restorani juhataja Margus Mäll. «Loomulikult!» vastas ta küsimusele, kas tunnustuse puhul on töötajatele tulemas ka pidu. «Me ei teadnud seda ette, aga esmaspäeval külastame kollektiiviga Ugala teatrit. Kindlasti tõstame seal pokaali kihisevat ja teeme korraliku koogi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles