Tõrva kettagolfirada sündis uuesti

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva kettagolfi eestvedaja Margo Metsoja läbimas vastvalminud raja viimast, 18. punkti. Tema eesmärk oli visata ketas läbi niinimetatud Mando värava, millest mööda visates saaks mängija kirja ühe miinuspunkti.
Tõrva kettagolfi eestvedaja Margo Metsoja läbimas vastvalminud raja viimast, 18. punkti. Tema eesmärk oli visata ketas läbi niinimetatud Mando värava, millest mööda visates saaks mängija kirja ühe miinuspunkti. Foto: Taavi Niittee

Tõrva looduskaitsealusest pargist kolima sunnitud kettagolfirada on valminud täies mahus uues asukohas ning senini on kohalike sportlaste vastukaja olnud paljutõotav.

Suve keskel sai Tõrva kettagolfi eestvedaja Margo Metsoja jahmatava uudise. Tema ja ta mõttekaaslaste kahe aasta jooksul gümnaasiumi parki loodud rada pidi septembriks sealt kaduma, kuna lendavad kettad kahjustavad keskkonnaameti hinnangul kaitsealuse pargi puid.

«Tobe olukord. Nüüd, kui siia on aega ja raha nii palju pandud, tuleb alles välja, et ei sobi,» oli Metsoja toona nördinud. Raja uut asukohta Keisripalu metsas pidas ta siis võrreldes olemasolevaga tunduvalt kehvemaks. Motivatsiooni järsust langusest rääkis ka raja arengule kaasa aidanud spordientusiast Egon Ilisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles