Mai horoskoop

, harrastusastroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maikuu sai nime roomlaste jumalanna Maia järgi. 21. maini on Päike Sõnnis, selle juhtplaneet armastust soosiv Veenus. Tänavu liiguvad seal veel Marss (alates 11. maist), Veenus ja Merkuur (alates 16. maist). Sellist planeetide kogunemist ühte päikesemärki on nimetatud ka planeetide paraadiks, astroloogide arvates annab see nüüd sündinutele tavatud võimed, teistele õnne, edu ja tervist.

Astroloogiliselt on saabuv mai harmooniline ja rahulik. Erand on paar esimest päeva, mil elame veel kapriisse aprilli tähtede all. Ka kuu lõpupäevad on pisut ärevad, mõjutavad need eelkõige Kaksikuid, Kaljukitsi ja Kalasid. 21. mail liigub Päike Kaksikute märki, mille juhtplaneet on ärivaimu ja logistikat edendav Merkuur. Algab viimane kevadkuu.

Jäär. Üsna edukas ja meeldiv aeg. Olete aktiivne, rahaseis võib paraneda, eluolu muutuda mugavamaks. Paljudel võib tekkida soov teha remonti või ehitustöid. Suureneb ka teie mõju vastassoole, suhted kolleegidega on sõbralikud. Lühidalt – võimalusterohke aeg.

Sõnn. Väga hea ajahetk selle päikesemärgi esindajatele. Olete enesekindlam, võite kergema vaevaga vabaneda mõnest halvast harjumusest. Suureneb autoriteet, eriti kuu teisel poolel. Vallalistel on soov abielluda, peresuhted paranevad. Kuu lõpupäevadel olete äriasjades taibukas.

Kaksikud. Mai kaks esimest kümmepäevakut pole teile kuigi soodsad, suhtlemisraskused on ilmsed. Alles kuu viimane kümmepäevak toob muutuse, nii et saate oma elus teha korrektiive.

Vähk. Mai kaks esimest kümmepäevakut on väga suurte võimaluste aeg. Võib-olla isegi pisut väsitav, sest ellu tuleb palju uut. Erand on ainult mai esimesed päevad ja selle lõpunädal, mil peate igal ajal oma nõu ja jõuga sihile jõudma.

Lõvi. Tuleb ajahetk, mil saate liikuda seatud eesmärgi suunas. Teid märgatakse, varsti ka hinnatakse, aga see on edasise karjääri alus. Nii mõnegi elus on see mingi murdepunkt parema poole.

Neitsi. Pärast kuu hallivõitu algust olete peagi täis energiat ja optimismi. Energiat on küllaga, suhtlemist rohkesti. Paraneb elu majanduspool.
Aega jagub ka romantilisteks suheteks. Kuu lõpp pakub vähem uut ja huvitavat.

Kaalud. Aeg teha lõpp vanale ja kasutule, et keskenduda uuele. Esialgu võib see olla raske, ent läheb kiiresti mööda. Enesekindlus suureneb, võimalik on uus armastus. Mai kolmas kümmepäevak on juba igati hea.

Skorpion. Algab küllaltki tähtis aeg teie elus. Saate oma oskusi ja võimeid näidata. Leiate meeldivaid sõpru ja partnereid, suureneb populaarsus. Kuu teisel poolel tuletavad võlad ja täitmata kohustused ennast meelde.

Ambur. Aeg lubab edu töös ja karjääris. Väga aktiivne aeg, võidate lugupidamist ja armastust. See võiks olla uus suund, mis aitab vabaneda võlgadest ja ahistavatest kohustustest.

Kaljukits. Avastate enda juures mõndagi uut, see tagab majandusedu. Isegi mõõdukas risk pole kurjast. Kuu viimasel nädalal jälgige tervist.

Veevalaja. Mai algab rahutu meelega – tahate kaugele siit. Paari päeva pärast rahunete, oskate stressist vabaneda.

Peagi paranevad suhted. Naistele võib kuu tuua abielu, meestele muudatusi isiklikus elus.

Kalad. Teie tõekspidamised võivad muutuda. Olete loominguline, suhtlemisel avatum, valmis õppima, kindlasti ka edukam.

Kolmandal kümmepäevakul hoog raugeb, mingi ebamugavustunne sunnib tagasi tõmbuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles