Parimad ettevõtjad saavad tunnustuse osaliseks veel avamata hoones

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve restoran
Pühajärve restoran Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal valiti välja Valgamaa tänavused parimad ettevõtjad. Nende tunnustamine on plaanis viia läbi maakonna arengukonverentsil, mis korraldatakse 3. juunil majas, mis veel isegi avatud pole – Valgamaa kutseõppekeskuse uues hoones.

Parima tootmisettevõtte tiitli pälvis AS Ritsu. Kodumaisel kapitalil põhinev stabiilne ettevõte on tegevusega kogu maakonna kaubamärk. Põhiliselt tegeletakse palkmajade tootmise ja olemasoleva metallitsehhi baasil nii saeraamide kui paljude teiste omanäoliste metallitoodete eritellimuste täitmisega. Ettevõte on tugev eksportija, otsides pidevalt uusi turge.

Parimaks teenindusettevõtteks osutus GMP Clubhotel Pühajärve restoran, mis avas uksed 2009. aastal ning paistab silma kõrge teenindustaseme, külastajasõbralikkuse, omanäolisuse ja atraktiivsusega ning on kujunenud piirkonna visiitkaardiks.

Parima uustulnuka tiitli vääriliseks peeti OÜ Claabu, kes 2010. aasta mais Valgas lastele mängumaa avas. Nii on neil avanenud võimalus huvitavalt vaba aega veeta ning sünnipäevi pidada.

Ettevõtluse edendajaks kuulutati Valgamaa Äriklubi pikaajalise tegevuse eest ettevõtjate ühiste tegevuste elluviimisel ning koolitamisel.

Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles