IRLi peasekretäriks esitati Priit Sibul

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sibul
Priit Sibul Foto: Valgamaalane

IRLi eestseisus otsustas esitada partei peasekretäriks Riigikogu liikme Priit Sibula, kes varem olnud Põlva maavanem, töötanud maksuametis revidendi ja Tallinna linnavalitsuses linnaplaneerijana. Sibula elupaik on Valgamaal Sangaste vallas, ta on lõpetanud Valga gümnaasiumi.

Sibul näeb erakonna peamise ülesandena valmistumist kohalikeks valimisteks. «IRLi kuulub praegu kõige enam omavalitsusjuhte ja see tõestab, et oleme juba täna üle Eesti tugeva esindatusega erakond. Minu eesmärk on erakonda selles valdkonnas veelgi arendada ning luua eeldused, et erakond saaks olla kohalikel valimistel edukas,» ütles ta.

Vastavalt põhikirjale juhib peasekretär erakonna tegevust ning tema ülesanne on viia ellu eestseisuse otsused. Eestseisus andis Sibulale heakskiidu, tema ametissekinnitamine on IRLi volikogu 12. juunil toimuva istungi päevakorras.

IRLi senine peasekretär Ken-Marti Vaher paneb peasekretäri kohustused maha seoses nimetamisega siseministriks ja jätkab erakonna poliitikasekretärina. Tema peamine ülesanne on kaitsta IRLi väärtusi ja tagada poliitiliste eesmärkide elluviimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles