Tublid õpilased ja õpetajad käisid vastuvõtul

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tublimad õppurid said tunnustuse osaliseks.
Tublimad õppurid said tunnustuse osaliseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuuri- ja huvialakeskuses toimus 31. mail Valga maavanema Margus Lepiku ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimehe Madis Grossi vastuvõtt üleriigiliste aineolümpiaadide piirkonnavoore, maakondlikke aineolümpiaade ning konkursse võitnud, lõppvoorudes 1.–10. kohale tulnud õpilastele ja neid juhendanud õpetajatele.

Kutse vastuvõtule saadeti 49-le 1. või 1.–2. kohale tulnud õpilasele ja 42-le võitjaid juhendanud õpetajale.

Õpilasi tänati eduka esinemise eest olümpiaadidel, õpetajaid õpilaste eduka ettevalmistamise eest tänukirja, Apollo raamatupoe kinkekaardi ja lilleõiega.

Mitmele esikohale tulid Kristiine Aluvee ja Helen Aluvee Otepää gümnaasiumist, Andre Tättar, Ode Laik, Karolina Tammemaa, Rebeka Vähi Valga gümnaasiumist, Marel Jaama Tõrva gümnaasiumist, Saga
Ester Lappalainen Valga põhikoolist.

Mitmele esikohale tulnud õpilaste õpetajad olid Tiiu Sander, Ülle Kümmel, Marge Kaiv Otepää gümnaasiumist, Laine Tangsoo, Maris Jaama Tõrva gümnaasiumist, Ene Sõstar, Jaan Uudelt, Merike Madal, Ene Kivi Valga gümnaasiumist, Tiiu Rohtla Palupera põhikoolist.

Õpilastepoolsed tänusõnad lausus Tõrva gümnaasiumi 12. klassi õpilane Margo Metsoja.

Vastuvõtul viibijaid olid tulnud tervitama Sooru rahvamaja väikesed näitlejad, kes olid kehastunud Andrus Kivirähki raamatu «Limpa ja mereröövlid» tegelasteks. Laval olid peale limonaadisea Limpa veel Limma ja Limmo, mereröövlid ning rida veidramaid tegelasi.

Vastuvõtu läbiviimist toetas Valgamaa Omavalitsuste Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles