Jaak Mae asub uude ametisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel selgus, et tippspordiga lõpparve teinud Jaak Mae asub Eesti Suusaliidus tööle murdmaasuusatamise Otepää MK-etapi korraldusmeeskonna juhina.

«Minu nägemus tööst on kaasata kõik tublid ja entusiastlikud inimesed, kes seda üritust juba aastaid korraldanud ja läbi viinud on, ka 2012. aasta MK-etapi korraldusse. Tuleb nendega töö jätkamise osas läbi rääkida ja ilmselt lisandub sellele toetajate leidmine ning nendega suhtlemine,» rääkis Mae.

Mae sõnul on lähipäevil oodata FISi inspekteerimist, mille korraldusliku poolega tal samuti tegeleda tuleb. Esialgu puudutab Mae sõnul tema töö eelkõige 2012. aasta MK-etapi korraldust ja edasine sõltub sellest, kuidas ta tööga hakkama on saanud.

«Korraldusõigused annab rahvusvaheline suusaliit meie suusaliidule ja viimane otsustab, kas võtab korralduse enda peale või annab edasi. Pooled korrad ongi üritust korraldanud suusaliit ja pooled SA Tehvandi,» kõneles Mae.

Koha otsustas Mae vastu võtta, kuna on suusatamises sees olnud pea poole oma elust ja mingil määral – küll oluliselt väiksemas mahus – korraldanud omanimelist suusavõistlust Albus. Seoses sellega oli tal huvi enda võimed ka selles vallas proovile panna.

Mae oli võtnud mai lõpus vastu ettepaneku asuda tööle Eesti Suusaliidu juhatuses. Toona ta oma täpseid ülesandeid veel ei osanud öelda. Samas sõnas Mae, et tahab Eesti suusaelus aktiivselt kaasa lüüa, kuid suusakoondise peatreeneriks hetkel ei pürgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles