Valga linnahooldusamet sai sel nädalal uue juhi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Valga linnahooldusameti juhataja Arno Uprus
Uus Valga linnahooldusameti juhataja Arno Uprus Foto: Hele Heletäht

Valga linnavalitsuses alustas eilsest tööd linnahooldusameti juhatajana Arno Uprus. Konkursikomisjon valis Upruse välja 17 kandidaadi hulgast. Neljal eelneval aastal linnahooldusameti tööd juhtinud Jüri Tsarjov asus hiljuti tööle AS Valga Vesi reoveepuhasti tootmisjuhina.

Kahe täiskasvanud lapse isa Arno Uprus on sündinud 1962. aastal Tõrvas, kus omandas ka keskhariduse. Praegu elab ta Otepääl.

Ta on Tallinna Tehnikaülikoolis teedeehitust õppinud ja tal on pikaajaline töökogemus linnamajanduse valdkonnas. Uprus on töötanud Tartu linna TREVis töödejuhatajana, Tartu Kommunaalettevõtete Kombinaadis teedemajandi juhatajana, OÜs Elva Kommunaal Grupp tootmisjuhina ja Elva linnavalitsuses ehitusspetsialistina.

Ta on loonud Otepää Linnamajanduse Ettevõtte Karu ja töötanud selle juhina.

Linnapea Kalev Härk ütles, et Arno Uprus sobis linnahooldusameti juhi kohale kõige paremini tänu oma kogemustele ja visioonile linnahoolduse arengust ning näeb uue juhataja esimese ja tõsisema tööülesandena teede ja tänavate korrastamise probleemide lahendamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles