Draamateatri näitlejad kehastuvad muusikuteks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamateatri kitarribande koos Weekend Guitar Trioga
Draamateatri kitarribande koos Weekend Guitar Trioga Foto: Erakogu

Pühapäevasel kontserdil Karula mõisaaias esinesid koos professionaalsete kitarristidega ansamblist Weekend Guitar Trio ka Eesti Draamateatri näitlejad.

Näitlejate kitarriansamblis mängisid Mait Malmstein, Märt Avandi, Margus Prangel, Raimo Pass ja Tauno Makke. Üles astusid ka muusik Indrek Kruusimaa ning Lenna Kuurmaa omanimelise ansambliga.

«Mõisaaia kontserdid on hea võimalus veeta suvepäev looduses ning nautida sinna juurde väga head muusikat,» ütles Eesti Kontserdi direktor Jüri Leiten. «Kontserdid koosnevad kahest osast: esimese moodustab kitarrimuusika, kus tunnustatud kitarristide kõrval astuvad üles ka näitlejad.» selgitas Leiten.

«Draamateatri meesnäitlejate kitarriansambli kontserte just tihti ei kuule ning kindlasti on huvitav näha ja kuulda, kuidas nad teistsuguses rollis hakkama saavad,» lisas Eesti Kontserdi direktor.

«Kui Eesti Kontsert küsis, kas mul on kontserdi osas ideid, käisin välja ammuse mõtte panna pilli mängivad draamanäitlejad kokku professionaalsete kitarrimängijatega,» selgitas kontserdisarja eestvedaja Guido Kangur.

Näitlejatele mõttest rääkides olid Kangru sõnul nende silmad särama löönud ja nad vaimustusid võimalusest parimate kitarrimängijatega koos musitseerida. «Rõõm oli nendepoolne, muidu polekski ma saanud seda korraldada,» rääkis Kangur hooaja alguses kooskäimist alustanud Draamateatri meesnäitlejate ansamblist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles