Otepää vallavalitsus küpsetab kooliminejatele pannkooke

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsus.
Otepää vallavalitsus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teadmiste päeval, 1. septembril toimub Otepää valla kooliminevatele lastele ja lastevanematele ning lasteaialastele Otepää vallavalitsuse ees kella 11–13 pannkoogipäev. Pannkooke moosiga jagavad vallavanem ja vallavalitsuse ametnikud.

Pannkoogipäeva toetab Elva Tarbijate Ühistu ja Otepää Naisselts. «Soovime korraldada meie valla lastele ühe rõõmsa ja meeldejääva päeva,» sõnas Otepää vallavanem Andres Visnapuu. «Soovime kõigile lastele, õpetajatele ja lastevanematele ilusat kooliaasta algust.»

Otepää vald maksab esimesse klassi minevatele õpilastele 100 euro suurust kooliminekutoetust, ehk niinimetatud ranitsatoetust. Vallas on gümnaasium, põhikool ja huvikoolina muusikakool. Lisaks sellele tegutseb erakoolina Audentese spordigümnaasiumi Otepää filiaal. Kokku läheb hetkel teadaolevate andmete kohaselt valla koolides esimesse klassi 48 last: Otepää gümnaasiumisse 38 ja Pühajärve põhikooli 10.

Otepää hariduselus on tulekul muudatused – alates 1. jaanuarist 2012 ühinevad linnas asuvad lasteaed Pähklike ja lasteaed Võrukael üheks Otepää lasteaiaks. Tulevikus on plaanis ehitada lasteaiale ka uus hoone, hetkel on algatatud detailplaneering lasteaia ehitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles