Noored vabatahtlikud pälvisid maavanema tunnustuse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored vabatahtlikud pälvisid maavanema tunnustuse.
Noored vabatahtlikud pälvisid maavanema tunnustuse. Foto: Erakogu

Maavanem Margus Lepik kutsus sellel nädalal maakonna noored vabatahtlikud tänuüritusele. Suvel toimusid mitmed spordiüritused, kus Valgamaa noored aktiivselt kaasa lõid, aidates korraldajaid erineval moel.

Maavanema sõnul on näha ka Valgamaal, et vabatahtlike hulk aastast aastasse kasvab. «Polegi nii vähe neid, kes missioonitundest ja vabast tahtest kaaskodanikke aitavad,» täpsustas Lepik ja lisas, et vabatahtliku kõige tähtsam isikuomadus on sõnapidamine. «Sõnapidamine on inimeste üks õilsamaid omadusi ja täpsus selle üks viis. Kui oled lubanud, et osaled ja aitad, siis korraldaja seda ka ootab.»

Kõigile noortele anti TANKLA vabatahtliku pass ja maakonna meene. Vabatahtliku pass on hea vahend vabatahtlikus tegevuses omandatud kogemuste kirja panemiseks ning seda saab kasutada koos elulookirjeldusega tööturul, õpingutes või stipendiumidele kandideerides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles