Meelis Kivi lahkub linnavolikogust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kivi
Meelis Kivi Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Meelis Kivi ütles Valgamaalasele, et loobub volikogu liikme kohast tervislikel põhjustel. Samas tunnistas ta, et poliitika pole tema jaoks. «Minule oli see võõras. Minust poleks poliitikut saanud ega saa ka,» lausus ta.

Volikogu esimehele Külliki Siilakule polnud Kivi seisukoht ootamatu. «Olen rääkinud inimestega, ja nad on öelnud, et Kivi on ammu soovinud volikogust lahkuda seoses sellega, et ta on rohkem teoinimene kui poliitik,» kommenteeris ta.

«Ta on öelnud, et ei taha olla poliitik, sest poliitiline käitumine pole alati inimlikult mõistetav. Mina hindan teda kui meest, kes on püsti pannud Valga linna tähtürituse (Rahvusvaheline militaarajaloo festival – M. V.) ja sisuliselt terve elu sellele pühendanud,» lisas Siilak.

Siilak hindab enda sõnul Kivi senist tööd. «Ta on aus ja tean seda, et kui hääletasime aukodanikuks Uno Heinla, siis lisaks Keskerakonna fraktsioonile julges käe tõsta ka Meelis Kivi – juba see näitab teda kui isiksust,» rääkis ta. «Tema sõnavõtud olid alati asjakohased, ausad ja õiglased. Kahtlustan, et ta arvas, et ei taha olla mängukann poliitilistes tuultes.»

Kivi volikogu liikmestaatus lõpetatakse sel reedel volikogu istungil. Reformierakonna nimekirja kuuluva Kivi järel on nimekirjas järgmine Stuudio Joy juhataja Marina Jerjomina, kes tõenäoliselt asubki tema asemele.

Meelis Kivi on olnud volikogu liige 2009. aasta oktoobrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles