Jaanuari horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu sai nime roomlaste jumaluse Januse järgi, kellel oli kaks palet. Üks neist vaatas ettepoole, teine tagasi. Jaanuari juhtplaneet on konservatiivne ja asjalik Kaljukits, alles viimaseks dekaadiks liigub Päike Veevalajasse. Seal liiguvad juba Merkuur, Veenus, Jupiter ja Neptuun.

5. jaanuaril on Jupiter Veevalajas. Kõige rohkem peaks rõõmustama Sõnn, sest õnneplaneet ei luba talle liiga teha, kuid õnne ja edu on tal pakkuda ka teistele.

26. jaanuaril algab pühvliaasta, tänavu päikesevarjutuse ajal. Tänavune aastaloom on maaelemendi esindaja, rahulik ja põllumehi soosiv.

Jäär. Jaanuari märksõnad võiksid olla sõbrad, abielu ja teadustegevus. Samas võite liiga agressiivselt taotleda liidripositsiooni ja kuu viimasel kümmepäevakul jääda mõnestki sõbrast ja toetajast ilma. Ettevaatust liikluses!

Sõnn. Alates 5. jaanuarist on teie töö, tegevus ja amet Jupiteri kaitse all. Suurepärane võimalus teha karjääri ja saavutada materiaal­ne heaolu, kuid see tõus pole kiire ega järsk, nõuab ka teie enda pingutusi.

Kaksikud. Jaanuaris kasvab teie huvi filosoofia ja religiooni vastu, tugevneb vaist, tekib soov õppida. Nii mõnelgi on soov siirduda välismaale, kuid pingepäevadel kahetsete. Soovitus – ärge jätke õpinguid pooleli. Ka parema sissetuleku korral ei tohiks liigselt ega mõtlemata raha kulutada.

Vähk. Uus on tärkav müstika- ja teadmistehuvi. Nüüd sõlmitud abielu toob varem või hiljem jõukuse majja. Oht: teie liigne impulsiivsus.

Lõvi.
Olete heatahtlik, oskate sobiva partneri leida. Abielludes teie majanduslik seisund paraneb, kuna tulevane kaasa on jõukas ja/või mõjukas, kuid varem juba abielus olnud isik. Edu ka kõigis teistes partnerluse vormides. Olge ainult ettevaatlik ning ärge usaldage liiga utoopiliste pakkumiste tegijaid. Üksikult tegutsedes pole edu võimalused nõnda suured.

Neitsi. Edukad on riigipalgal olevad Neitsid. Teie maine tõuseb, kohusetunne ja täpsus äratavad tähelepanu. Hoiduge siiski oma võimete ja võimaluste ülehindamisest. Võite kalduda teise äärmusse ja muutute mugavaks. Hoidke tervist!

Kaalud. Olete väga loomingulises meeleolus. Õhus on armastust ja romantikat, eelistate suhteid mõjukate ja tarkade inimestega. On päranduse saamise võimalusi. Ohud: kipute raha kergekäeliselt välja andma. Kuu viimasel kümmepäevakul hoiduge närvitsemast – see rikub tervist.

Skorpion. Leiate, et kodus on kõige parem, oma elutingimustega olete rahul. Muret võivad teha mõned pereliikmed, kes kipuvad liigselt raha kulutama. Talitsege keelt!

Ambur. Olete optimistlik ja õpihimuline. Noored on koolis edukad. Raha kaob nüüd kiiresti käest, kuid vaesusest või pankrotist pole põhjust rääkida. Oht liikluses 22.–25. jaanuaril.

Kaljukits näitab ärialaseid võimeid, abiks veenmisoskus ja enesekindlus. Jaanuar soosib üksikettevõtjaid, toob raha ja suurendab kulutusi. Auahnust jagub.

Veevalaja.
Alates 5. jaanuarist on õnneplaneediks peetav Jupiter teie päikesemärgis. Olete suuremeelne, aus, meeldiv ja optimistlik. Näitate oma juhivõimeid, paraku on siin ka pisike oht. Peate ennast kõikvõimsaks, kipute andma tühje lubadusi. Sport ja füüsiline tegevus on vajalik, muidu kipute kaalus juurde võtma. Abikaasa tervis võib meelehärmi tekitada.

Kalad. Eelistate olla omaette, kuid raskuste korral on sõbrad alati lähedal. Olete ka ise valmis neid   aitama. Oht on selles, et olete idealist, kes eluraskuste korral põgeneb fantaasiamaailma ega üritagi neid ületada. Kuu viimasel kümmepäevakul võite kalduda oma meeleolus lausa ühest äärmusest teise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles