Täienenud meeskond alustas hooaega edukalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnaga on alanud hooajal liitunud ka kaks Läti mängijat, kes eelmisel hooajal mängisid Valka meeskonnas.
Meeskonnaga on alanud hooajal liitunud ka kaks Läti mängijat, kes eelmisel hooajal mängisid Valka meeskonnas. Foto: Timo Arbeiter

Saalihokimeeskond Valga Välk alustas uut hooaega edukalt. Eelmisel nädalavahelusel toimunud Paff saalihokiliiga meistrivõistluste 2. liiga esimeselt kohtumiselt naasti võiduga, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.

Laupäeval, 12. novembril Tartu Maaülikooli spordihallis toimunud avakohtumisel oli valgalaste vastane Eesti Maaaülikooli 3. meeskond. Esimeste minutitega suutis Valga minna mängu juhtima ning võitis kohtumise ülekaalukalt 5 : 0. Valga meeskonna resultatiivsemad mängijad olid Robert Bagdasarjan kolme väravaga ning mängiv treener Margo Pärnaku ühe värava ja ühe resultatiivse sööduga.

Pärnaku sõnul on saalihokimeeskond Valga Välk saanud sellel hooajal oma ridadesse ka täiendust. Nimelt liitus meeskonnaga kaks Läti mängijat, kes eelmisel hooajal mängisid Valka meeskonnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles