Linnamajandusameti juhatajana alustas tööd Urmas Möldre

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse koosseisus on 1. maist IT-arendusjuhi ametikoht.
Valga linnavalitsuse koosseisus on 1. maist IT-arendusjuhi ametikoht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Struktuurimuudatuse tulemusena moodustati tänavu oktoobris Valga linnavalitsuse linnavara- ja registriteameti ning ehitusameti ühendamisel linnamajandusamet.

Kümne kandidaadi seast valiti konkursi korras ameti juhiks Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas majandusanalüüsi ja raamatupidamise eriala lõpetanud Urmas Möldre. Ta on sündinud 1968. aastal Otepääl, kus elab siiani. Viimati töötas Urmas Möldre OÜ Alpimer Lõuna-Eesti piirkonna juhina, pikaajaline töökogemus on tal eelnevalt juhatuse liikmena osaühingus Merker.

«Olles tutvunud tööülesannetega, pean esmatähtsaks tööülesandeks Kungla 16 õppehoone rekonstrueerimisprotsessi koordineerimist ja erastamise käigus tekkinud probleemse kinnisvara omanikega suhtlemist,» ütles Möldre.

Ühendatud ameti tööülesanded on reguleerida ja korraldada linnavara valdamist, kasutamist ja käsutamist, registrite (linnavararegister, teede ja tänavate register, kalmisturegister, ehitisregister, planeeringute register, jäätmevaldajate register ja koduloomade register) pidamist ning korraldada ja koordineerida ehitustegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles