Valgamaalane ootab lugejate fotosid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene foto on konkursile laekunud. Selle saatsid Valgamaalase toimetusele Külli ja Toomas Starke. Pildi alla kirjutasid nad: «Meie pere liige alates detsembrist 2010.»
Esimene foto on konkursile laekunud. Selle saatsid Valgamaalase toimetusele Külli ja Toomas Starke. Pildi alla kirjutasid nad: «Meie pere liige alates detsembrist 2010.» Foto: Erakogu

Möödunud aasta detsembris jagas maakonnaleht tellijatele küpresse. Nüüd ootab lehetoimetus lugejatelt pilte aasta aega tagasi meie toimetuselt kingiks saadud puudest. Saame näha, kuidas need on kasvanud ning jagada seda teiste lugejatega. Kellel pole endal võimalik pilti teha, võib ka puuga toimetusse kohale tulla ja meie fotograaf teeb sellest pildi. Pilte võib tuua või postiga saata ka paberkandjal.

Foto tuleb teha nii, et puu on asetatud Valgamaalase taustale – see tähendab, et ajaleht on mõõdupuu. Võitjaks ostub kõige ilusama puu (kes soovib, võib oma puud ka ehtida) omanik, kes saab Valgamaalaselt auhinnaks ehtsa võrku pakitud jõulupuu rahalise väärtusega ligikaudu 20 eurot.

Avaldame paremad fotod ja kindlasti võitja foto Valgamaalases. Fotod palume saata e-posti aadressil kuusk@valgamaalane.ee või Vabaduse 38, 68204 Valga hiljemalt 19. detsembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles