Toimetus kutsub külla

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised saavad muu hulgas näha ka seda, millised töövahendid olid toimetuses kasutusel aastaid tagasi.
Külalised saavad muu hulgas näha ka seda, millised töövahendid olid toimetuses kasutusel aastaid tagasi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalane ootab neljapäeval, 5. jaanuaril lehetoimetusse kõiki huvilisi. Uksed on avatud nii lugejatele, kaastöötajatele kui koostööpartneritele. Räägime, kuidas oma tööd teeme ning vastame meeleldi küsimustele ja tutvustame lehetegemise telgitaguseid. Võimalik on kohtuda kõikide meie reporterite ning teiste lehetegijatega silmast silma. Kõik külalised saavad ka suu magusaks.
 

Maakonnaleht korraldab taolise ürituse esimest korda ning selleks on ka põhjust – leht saab jaanuaris 105aastaseks. Just nimelt niipalju aastaid tagasi nägi ilmavalgust Valgamaalase eelkäija Sõna esimene number, mida ilmus aasta jooksul 158 numbrit. Seejärel on maakonnaleht ilmunud erinevate nimede all – praeguse nimega leht tuli esmakordselt trükist novembris 1944.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles