Valgamaalane korraldab lugejakirjade konkursi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugejakirjade konkursil osalejatele on kingituseks Valgamaalase kolme kuu tellimus.
Lugejakirjade konkursil osalejatele on kingituseks Valgamaalase kolme kuu tellimus. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Seoses maakonnalehe läheneva sünnipäevaga ootab ajalehe Valgamaalane toimetus oma lugejatelt kirju.

Kirjutada võiksite sellest, miks on maakonnaleht teile oluline, miks on maakonnauudised vajalikud ja mida lehest arvate. Võib lisada ka, millised teemad teile eriti meeldivad või millest leht võiks rohkem kirjutada.

Toimetus teeb saadetud kirjadest valiku ning üks kirjasaatja saab kingituseks Valgamaalase kolme kuu tellimuse. Võitjaga võtame ühendust ning anname võitjast ka leheveergudel teada. Loomulikult avaldame ajalehes auhinnaväärilise lugejakirja ning valikuliselt teisi meile laekunud kirju.

Head lugejad, pange oma kirjad teele kas posti teel aadressil Vabaduse 38, Valga 68204 või e-posti teel aadressil ajaleht@valgamaalane.ee, märksõnaga «Valgamaalane 105».

Neid kirju ootame toimetusse kuni 5. jaanuarini. Palume märkige ka oma täisnimi ja kontaktid, et võidu korral saaksime teiega ühendust võtta. Muidugi võib Valgamaalasele alati kirjutada, ka ilma konkursita – lugejakirjad on meile alati oodatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles