Liiklusõnnetuses sai kaks inimest vigastada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu-Valga maanteel põrkasid kokku sõiduauto ja kaubik.
Tartu-Valga maanteel põrkasid kokku sõiduauto ja kaubik. Foto: Politsei

Esmaspäeval, kell 15.53 juhtus Puka vallas Jõhvi–Tartu–Valga maantee 185,5. kilomeetril, Kuigatsi ristis liiklusõnnetus.

Audi 80, mida juhtis 63aastane Anatoli, liikus Tartust Valga suunas ning kaldus lauges kurvis vastassuunda, kus toimus kokkupõrge vastusõitnud Ford Transitiga. Kaubiku roolis oli 46aastane Sigitas.

Kaubikus olnud viiest inimesest ükski tõsiselt viga ei saanud. Audis olnud juht ja kaasreisija 23aastane Tatjana jäid masinasse kinni ning päästjatel tuli nad sõidukist välja lõigata. Pärast seda viidi mõlemad isikud tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi, kust mees lubati kodusele ravile, naine jäeti haiglaravile.

Mõlemad juhid olid kained, turvavarustust kasutati nõuetekohaselt ning rehvid vastasid nõuetele. Sõidutee sündmuskohal oli lumine ning sellest johtuvalt ka libe.

Liiklus oli õnnetuspaigas häiritud pärast avarii aset leidmist peaaegu kolmeks tunniks.

Seoses lumiste ilmaoludega soovitab politsei sõidukijuhtidel valida teeoludele vastav sõidukiirus ning senisest enam pöörata tähelepanu ka sellele, et ei tehtaks äkilisi manöövreid või hoogsaid möödasõite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles