Kohus saatis joomakaaslase pussitaja vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu maakohtu Valga kohtumaja mõistis möödunud nädala lõpus osaliselt reaalse vangistuse mehele, kes süüdistuse järgi pussitas joomakaaslast.

Kohus karistas 47aastas Rene Kikkat eluohtlike tervisekahjustuste tekitamise eest lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusega, millest aasta peab mees reaalselt trellide taga veetma, ülejäänud karistusaja aga kandma tingimisi kolmeaastase katseajaga. Sundrahaks, ekspertiisikulu katteks ning kaitsjatasu hüvitamiseks tuleb Kikkal tasuda kokku ligi 2800 eurot.

Süüdistuse järgi läks Kikka mullu 12. mai õhtul Valgas asuvas korteris alkoholi pruukides tülli tuttava mehega, kellele ta kallale tungis. Kikka haaras noa ja pussitas kannatanut korduvalt kaela, käte ja keha piirkonda, tekitades kokku 11 lõike- ja torkehaava. Kannatanu sai raskelt vigastada, kuid meedikutel õnnestus tema elu päästa. Politsei pidas Kikka kuriteos kahtlustatavana kinni veretööle järgnenud päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles