Välk võidutses võõral väljakul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Timo Arbeiter

Laupäeval Jõgeva Virtuse spordihoones peetud Paf.com saalihoki teise liiga kohtumises astus Valga Välk vastamisi Tapa/Team Hummeli meeskonnaga ning sai kirja ülekaaluka võidu 11 : 4.

Kui esimesel kolmandikul hoidis Valga enda värava puhtana ning suutis ise vastase võrku visata kaks palli, siis teise kolmandiku lõpuks oli tablool seis juba 5 : 2 Valga kasuks.

Viimasel kolmandikul hakkas vastase meeskond väsima ja esimese viie minuti jooksul viskas Valga veel kolm palli Tapa väravasse.

Tapa küll vastas omalt poolt kahe väravaga, kuid viimane veerand möödus siiski Välgu juhtimisel ja lõpptulemuseks vormistati ülekaalukas võit 11 : 4.

Välgu parim olid Renat Silis nelja värava ja kahe resultatiivse sööduga, Remo Kupits lisas ühe värava ja neli tulemuslikku söötu ning Margo Pärnaku sai enda nimele kaks väravat ja ühe resultatiivse söödu.

Laupäevasest mängust sai Valga Välk kirja juba neljanda järjestikuse võidu ning Lõuna alagrupi turniiritabelis hoitakse sellega teist kohta, kogutud on 12 punkti.

Tabeli liider on SEB Jõgeva, kes samuti kogunud neli võitu ja 12 punkti. Kolmandal kohal on Penetroni meeskond 9 punktiga.

Järgmine kohtumine peetakse juba sellel pühapäeval Valga spordihallis, kus vastas Viljandi Metall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles