Taavi Peterson teeb Valgas tugiõpilastega laulu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson.
Taavi Peterson. Foto: Postimees/Scanpix

Neljapäeval, 26. jaanuaril toimub Valgamaa kutseõppekeskuses kutseõppeasutuste tugiõpilaste ühisseminar.

«Lõuna-Eesti kutseõppeasutuste noortele viib näitleja Anne Veesaar läbi koolituse teemal »Avalik esinemine«. Taavi Petersoni, Kethi Uibomägi ja Ian Mikael Kirsi juhendamisel luuakse tugiõpilaste tunnuslaul,» andis teada Valgamaa kutseõppekeskuse huvijuht Sirle Lüüs

Tugiõpilased tegutsevad Valgamaa kutseõppekeskuses, Vana-Antsla kutsekeskkoolis, Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis, Võrumaa kutsehariduskeskuses, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis ja Räpina Aianduskoolis. Eelpool nimetatud koolide noored osalevad projektis «Tugiõpilaste süsteemi käivitamine kutseõppeasutustes», mille eestvedaja on Räpina Aianduskool ja rahastaja Euroopa Sotsiaalfond.

Tugiõpilased märkavad ja aitavad abivajavat kaasõpilast TORE-liikumise ja ülikoolide tuutorteenistuse eeskujul ja põhimõtetel. Projekti eesmärk on luua kutsekoolides senisest sõbralikum, õpilast toetavam keskkond – lootuses, et selle tulemusena väheneb väljalangejate arv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles