Paranevad dokumentide taotlemise võimalused

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitte kasutada, andmed loetavad
Mitte kasutada, andmed loetavad Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses eesolevatel aastatel prognoositava dokumentide taotluse hüppelise tõusuga avatakse selle aasta aprillis täiendav teeninduspunkt Otepää konstaablijaoskonna juures, andis teada Otepää valla kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.
 

Koostöös vallavalitsusega tehakse Otepää konstaablijaoskonnas ümberehitusi, et seal saaks avada teeninduspunkti, kus võetaks vastu dokumentide taotlusi ning neid ka väljastataks.

Samuti on kavas avada lisateeninduspunkt Elvas.

Lõuna prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo juht Sirje Orgel ütles, et kõigis maakondlikes teenindustes napib ressurssi, kuid juurde pole seda saada.

«Prefektuur on kaalunud oma võimalusi ja teinud otsused, kuidas lahendada kõige suuremaid vajadusi. Otepää ja Elva on just need kohad, mis aitavad leevendada Tartu teeninduse olukorda, kus prognoositavad mahud kasvavad üle kahe korra,» selgitas Orgel.

Täpne kuupäev, mil teeninduspunkt Otepääl avatakse, on veel täpsustamisel, ent see jääb kindlasti aprilli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles