Otepää valla noored valisid volikogu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla lipp
Otepää valla lipp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vahemikus 5.–7.veebruarini viidi läbi Otepää valla noortevolikogu valimised, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

1. märtsil, noortevolikogu liikmete vastuvõtul vallavalitsuses, valiti volikogu esimeheks Merit Nigula. Aseesimeheks sai Birgit Maranik. Noortevolikogu on 13-liikmeline.

Noortevolikogu liikmeid tervitasid volikogu esimees Aivar Nigol ja vallavanem Andres Visnapuu.

Volikogu liikmete valimisel said hääletada kõik Otepää valda sissekirjutatud noored vanuses 13–26 eluaastat. Igal noorel oli võimalik hääletada ühe kandidaadi poolt. Oma kandidatuuri oli üles seadnud 14 valla noort. Otepää Avatud Noortekeskuse juhataja Kadri Orava sõnul käis valimas kokku 83 noort.

Noortevolikogu on vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on võimaldada noortel aktiivsemalt osaleda ühiskondlikus elus. Noortevolikogu tegeleb Otepää valla noorte seisukohtade väljaselgitamisega valla elu suhtes ning nende seisukohtade esitamisega vallavolikogule ja -valitsusele. Volikogu hakkab koos käima vähemalt korra kuus.

Otepää valla noortevolikogu liikmed on: Annika Tiideberg, Elina Eensoo, Eike Karo, Birgit Maranik, Tairi Jõe,
Maarit Stepanov, Hendrik Tiido, Alice Raidmets, Merit Nigula, Lauri Tiido, Martin Krüünvald, Merylin Tihomirova ja Gertrud Aasaroht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles