Stuudio Joy tuli Tartust preemiaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard "Intelligentsus"
Richard "Intelligentsus" Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval, 18. märtsil oli Tartus Vanemuise teatri suures majas Koolitantsu festivali Lõuna-Eesti piirkondlik voor. Valgamaad esindas seal stuudio Joy nelja tantsuga.

Kell 12 algaval kontserdil võistlesid laste-, vaba- ja estraaditantsud. Tantsutrupi Richard 1.–3. klassi rühm esitas Elina Lutce lastetantsu «Sügis algas kirju lehesajuga». Kokku esitati Tartus 15 lastetantsu.

Richardi 4.–6. klassi rühm esitas Elina Lutce vabatantsu «Intelligentsus». Selles kategoorias võistles Vanemuises 17 tantsu.

Kell 19 algaval kontserdil tulid ettekandele show-, Eesti-teemalised ja tänavatantsud. Stuudio Joylt oli valitud sinna kaks Ugis Racenise tänavatantsu – B-Boys Squadi 7.–9. klassi rühma esituses «B-Boys» ja Klaimi 10.–12. klassi rühmalt «Park». Kokku esitati Tartus 10 tänavatantsu.

Kummagi kontserdi lõpus anti välja kaks eripreemiat ja ühe neist sai Joy tants "Intelligentsus".

Järgmised piirkondlikud festivalid on 21. märtsil Jõhvi ja 24. märtsil Pärnu kontserdimajas, 25. märtsil Tallinnas Salme kultuurikeskuses. Festivali lõppkontsert on 21. aprillil Tallinnas Nokia kontserdimajas. Sinna pääseb juhendi järgi 64 tantsu. Missugused, selle saab teada 2. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles