Selgusid noored talendid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla lipp
Otepää valla lipp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää avatud noortekeskuse eestvõttel viidi teistkordselt läbi piirkonna talendi-show, kus võitjaau pälvisid peotantsijad Teele Mägi ja Rando Enno.

«Talendid kogunesid siin juba teist aastat. Sellel korral kaasati lisaks Otepää valla noortele ka Palupera, Puka ja Sangaste piirkonna talendid,» selgitas konkursi tingimusi noortekeskuse vabatahtlik, Tankla reporter Gertu Võsu.

Oma talendikust näidati tantsu, laulmise, pillimängu ja näitlemise alal. Osa võttis ka eelmise aasta võitja Imre Leopard, kes sellel korral mängis koos Magnus Leopardiga klaverit. «Nende etteaste päädis talendikonkursi eripreemiaga,» täpsustas Võsu.

Otepää nooreks talendiks pärjati sellel korral peotantsijad Teele Mägi ja Rando Enno, kelle sooritust hindasid kõik žüriiliikmed suurepäraseks. Lisaks jagati ka eripreemiaid. Tantsugrupp FeelingGood sai preemia silmapaistvate kostüümide eest, Liisabet Urm väga hea laulmise eest, Meriliis Kukk kandle mängimise ja Andre Kukk julge esinemise eest. Üllatusesineja oli tantsuklubi Shaté Tartust.

«Oli väga põnev ja muljeterohke päev. Tore, et meie kandis on nii palju julgeid ja talendikaid noori. Kindlasti jätkame noorte talentide väljaselgitamist ka järgmisel aastal,» ütles noortekeskuse juhataja Kadri Orav. «Kui üldse millegi üle nuriseda, siis oleks üritusel võinud etteastetetele kaasaelajaid ja toetajaid rohkem olla, esinesid ju ikkagi meie kandi andekad noored, »arvas Orav.

Kokku osales üritusel 31 Otepää piirkonna talendikat noort 13 etteastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles