Valgamaa ettevõtted osalesid Maamessil

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess 2012
Maamess 2012 Foto: Kaja Mõts/Valga maavalitsus

Valga Maavalitsus ja Valgamaa Partnerluskogu toetasid Valgamaa ettevõtete osalemist Maamessil nii rahaliselt kui organisatoorselt.

"Kuna eelmisel aastal polnud messil näha Valgamaa ettevõtteid, siis otsustas maavanem Margus Lepik, et siinsetele tootjatele tuleb ulatada abikäsi,"ütles Valga maavalitsuse avalike suhete juht Kaja Mõts. Nii tehtigi koostöös partnerluskoguga ettevõtjatele ettepanek osaleda Maamessil ühisstendiga, et tutvustada ja näidata Valgamaa toodangut. Kuna osalemine messil pole odav, siis leiti, et kohalikke tootjaid tuleb toetada nii rahaliselt kui organisatoorselt.

19.-21.aprillil osalesid Valgamaa ühispinnal oma toodanguga seitse ettevõtet: AS Sangaste Linnas; FIE Rein Männiste; OÜ Otepää Lihatööstus Edgar; OÜ Astelpajutooted; OÜ RemedyWay; Kauplus Anni Butiik ja AS BACULA. "Soovisime sellel aastal eelkõige toetada oma maakonna väikeettevõtteid. Eesmärgiga ergutada siinsete ettevõtjate omavahelist koostööd ja saavutada seeläbi parem konkurentsivõime ettevõtlusmaastikul, " kommenteeris ettevõtmist arengu- ja planeeringuosakonna juhataja kt. Ivar Unt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles