Valgamaa mehed sõitsid välja kolmanda koha

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
René Rahnu
René Rahnu Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäeva, 21. aprilli hommikuudus anti Võhandu jõel stardipauk seal juba seitsmendat korda toimunud 100 kilomeetri pikkusele aerutamismaratonile. Seekordsele rahvusvahelisel üritusele oli registreerunud 440 paatkonda.

Põdrala valla mehed René Rahnu ja Andrus Taul võitlesid kanuude klassis välja 3. koha.

Viimasel 45 kilomeetril sõideti teist kohta hoidvatele meestele stabiilselt lähemale ning distantsi viimasel kümnel kilomeetril oldi kanuude seas kiireimad, kinnitas Rahnu. Tavalise matkakanuu ning lihtsa varustusega sõitnud mehed on tema kinnitusel ise oma tulemusega rahul.

René Rahnu ja Andrus Taul tegelevad ettevõtlusega, Rahnu on ka Põdrala vallavolikogu esimees. Koos üritatakse elus hoida traditsioonilist ehituskultuuri, tootes ja paigaldades laastukatuseid.

Mehed veavad ka MTÜd Looduse Loal ning on endile eesmärgiks seadnud tervisliku ja keskkonnasäästliku eluviisi ning looduses liikumise propageerimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles