Lapsed saavad turvalise koolitee

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval, 15. mail alustati Põdrala vallas Riidaja küla ning Riidaja põhikooli vahelisel maanteelõigul jalg- ja jalgrattatee ehitustöödega, mis peaksid lõpusirgele jõudma juuli lõpus, andis teada maanteeameti lõuna regiooni avalike suhete nõunik Egle Oolo.

Seni piki maanteed kooli kõndima pidanud koolilapsed saavad tema kinnitusel varsti turvaliselt koolimajani liikuda mööda 725 meetri pikkust ja 1,5--3 meetri laiust jalgteed.

Lõve–Riidaja maanteelõigu paremale poolele rajatavat jalgteed hakkab autoteest eraldama haljasriba. Liiklusohutuse tagamiseks rajatakse teelõigule kolm ülekäigurada ja jalgtee äärde pannakse valla toetusel püsti ka 30 uut valgustit.

Ehitustööde ajal kehtib piirkonnas kiiruspiirang 30 km/h.

Maanteeameti lõuna regiooni tellitud töid teostab Valga Teed AS ning need lähevad maksma veidi üle 133 000 euro. Valgustuse rajamist finantseerib Põdrala vallavalitsus ligi 41 000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles