Kiriku oreli remondifondi koguti kokku 370 eurot

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää Maarja kirik.
Otepää Maarja kirik. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Pühapäeval, 20.mail toimus Otepää Maarja kirikus segakoor Eveko heategevuslik kevadkontsert, mille käigus kogutud tulu läheb Otepää Maarja kiriku oreli restaureerimise heaks.

Kontserdi repertuaaris oli nii vaimulikku kui ka ilmalikku muusikat. Muusikapalade sisu ja olemust aitasid laulude vahepeal avada EELK Otepää Maarja koguduse vaimulik Marko Tiirmaa ja koori dirigent Vilve Maide, andis teada Otepää valla kommunikatsioonijuht.

Oreli heaks alustati annetuste kogumist juba 19. mail peetud Otepää kevadlaada ajal. «Täname aiandus- ja mesindusseltsi ning Aili Kontsa, kes lubasid meil korjandust laada ajal pidada,» ütles Marko Tiirmaa. «Samuti koguduse liiget Laine Petersoni, kes korjanduse organiseerimise laada ajal enda kätte võttis.»

Kontserdil anti oreli remondiks 210 ja laada ajal 160 eurot. Oreli remonditöödeks on ka Otepää valla eelarves ette nähtud 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles