Märtsi horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märts oli roomlaste kalendris aasta esimene kuu ja sai nime nende sõjajumalalt Marsilt. Meie kalendris on aga Päike    20. märtsini veel Kalades, mille juhtplaneet Neptuun. Tänavu liiguvad seal veel Merkuur ning alates 15. märtsist ka Marss.  


20. märtsil kell 13.44 liigub Päike Jäära märki, algab kevad. 4. märtsil on palvepäev, 17. käädripäev, 21. pendipäev, 25. paastumaarjapäev. Kaduneljapäev on 19. märtsil.


Jäär.

Energiat napib, kriitilised märkused tekitavad teis aga trotsi ja tulemuseks on konfliktid. Nii mõnedki pettekujutlused ja sõprussidemed võivad puruneda. Pärast 25. märtsi olete valmis olukorda parandama ja mõneti see siis ka õnnestub.



Sõnn.

Kuu algab paljulubavalt. Olete töökas, autoriteet tõuseb. Kolmandal kümmepäevakul olge aga ettevaatlik – pead tõstavad need, kellele teie tegevus ja eluhoiak põrmugi ei meeldi. Kui nende intriigide võrku jääte, tuleb edaspidi raskusi.



Kaksikud.

See on probleemide lahendamise aeg: parim aeg on selleks teisel kümmepäevakul, mil olete nii vaimses kui füüsilises kõrgvormis. Kolmandal on olukord ebasoodsam, mõned astroloogid prognoosivad isegi võimalikku traumaohtu. Pärast 26. märtsi olukord stabiliseerub.



Vähk.

Kuu algab ärevas meeleolus, kuid see muutub õige pea. Paljud avastavad endas võime mõtteid kirjas väga loominguliselt väljendada, paraku pole nad nõnda läbinägelikud partnerite valikul. Kolmanda kümmepäevaku alguses ärge tehke tähtsaid otsuseid, alles pärast 27. märtsi tehke kavandatu teoks.



Lõvi.

Olete pettunud, sest märtsi alguses ei leia oma vanade sõpradega ühist meelt. Samal ajal on teil ka isiklikus elus probleeme. 21. märts on uue tõusu aeg ja kuu lõpupäevadel leiate uued sõbrad ja sponsorid.



Neitsi.

Aktiivse suhtlemise aeg. See aitab teha oma elus ümberkorraldusi, mis on muutumas hädavajalikuks. Leiate uusi sõpru, mõttekaaslasi ja miks ka mitte elukaaslase. Kolmandal dekaadil jälgige tervist, aga kuu lõpupäevadel olete taas tegus ja terve.



Kaalud.

Koos võimalustega kasvavad ka nõudmised. Kuu algus on argine, tööl ei lähe just ladusalt. Alates 5. märtsist on teil pealehakkamist küllaga, aga probleeme jagub ikkagi. Märtsi viimasel nädalal algab rahulikum aeg, töövõime tõuseb ja koos partneritega saavutate edu.



Skorpion.

Skorpionid on täis tarmu – riskialtid ja seiklushimulised. Paraku pole kuu esimesed päevad selleks kuigi soodsad. Eriti just armuseiklute osas. Alles ajavahemikus 5.–13. märts võite mõned oma kavatsused teoks teha. Pärast seda on taas tormamine kurjast ja kolmandal dekaadil võite näiteks lepingute sõlmimisel petta saada.



Ambur.

Mõned kavatsused ei realiseeru, aeg on neid muuta. Jõudu ja pealehakkamist napib, kuid ajapikku saate hakkama. Kolmandal dekaadil on kõik taas korras ja mõned astroloogid ennustavad Amburile isegi loteriivõitu (26. märts).



Kaljukits.

Kuu algus oleks suurepärane, kui te oskaks ka partnereid valida. Küll aga annab aeg 6.–16. märtsini võimaluse oma varasemad kavatsused teoks teha. Kolmas kümmepäevak oma pingeaspektidega (27. märts) on juba selleks palju ebasoodsam.



Veevalaja.

Astroloogid ennustavad probleeme armastuses, põhjuseks armukadedus. Teine ja kolmas kümmepäevak annavad aga arvukaid võimalusi nii töö- kui armuasjad joonde ajada. Kuu lõpupäevadel olete enesekindel.



Kalad.

Tegutsete jõuliselt ja edukalt, leiate toetajaid. Kolmas dekaad nõuab siiski ettevaatust, et teid mõned kavalamad enda huvides ära ei kasutaks. Märtsi viis viimast päeva on aga taas riskivabad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles