Eelkõige huvitasid vargaid tööriistad ja kütus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ajavahemikul 27.–30. august varastati Valgamaal Taheva vallas Sooblase külas talu kütusemahutist tonn diislikütust.

Ööl vastu 30. augustit murti Sangaste vallas Laukülas sisse taluhoonetesse. Varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 1415 eurot.

Ööl vastu 1. septembrit varastati Valgas Lõuna tänava maja hoovis seisnud sõiduki lukustamata paagist 70 liitrit diislikütust.

Järgmisel ööl murti Tõlliste vallas Laatre alevikus Iigaste maanteel sisse kuuri. Sealt varastati kanister 20 liitri diislikütusega, trimmer ja neli kalavõrku. Kuuri kõrval seisnud sõidukil Volkswagen Passat lõhuti juhipoolne aknaklaas, autost varastati magnetofon.

Samal ööl on Otepää vallas Ilmjärve külas sees käidud kolmes lukustamata sõidukis. Ühest autost varastati automakk-võimendi, spinningurull, mälupulk, rahakott koos dokumentide ja interneti paroolikaardiga. Kahju on 370 eurot.

Teisest autost varastati rahakott koos dokumentide ja 40 euroga. Kahju on 70 eurot. Kolmandast autost varastati tööriistakohver Jonway ja õlut. Kahju on 707 eurot.

Ajavahemikul 27. augustist 1. septembrini murti Otepää vallas Kääriku külas sisse suvemajadesse. Ühest varastati kohvimasin Cafe Romantika, 20-liitine kanister kaheksa liitri bensiiniga ja kööginugade komplekt. Kahju on 700 eurot.

Teisest suvemajast varastati kanister viie liitri bensiiniga. Samas lõhuti akna- ja ukseklaase.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles