Linnavalitsus saab toetust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsus. Foto on illustreeriv.
Valga linnavalitsus. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selgusid projektid, mis saavad toetust Euroopa Sotsiaalfondi meetmest «Töölesaamist toetavad hoolekandemeetmed», andis teada SA Innove infojuht.

Innovesse laekus 46 projektitaotlust, millest toetust saab eksperthinnangu põhjal 13. Nende vahel jaotatakse ära ligi 1,8 miljonit eurot Euroopa Sotsiaalfondi ja Eesti riigi toetusraha. Toetussumma ühe projekti kohta jääb vahemikku 56 000 kuni 189 000 eurot.

Valga linnavalitsus sai 106 281 eurot tugiisiku teenuse käivitamiseks – teenuse eesmärk on tööjõu pakkumise suurendamine linnas. Linnavalitsuse omaosalus projektis on 11 809 eurot.

SA Innove struktuuritoetuste agentuuri tööelu üksuse juhi Ülle Luide sõnul esitati kõige rohkem projektitaotlusi tugiisikuteenuse pakkumiseks kinnipidamiskohast vabanenutele ning tööealistele inimesele, kes vajavad abi puude, haiguse või mõne olukorra tõttu, mis raskendab nende igapäevast toimetulekut. «Toetuse saajate hulgas on samuti kõige enam tugiisiku teenust pakkuvaid projekte,» sõnas Luide.

Copy
Tagasi üles