Tervisekeskus sai uue kuue

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää tervisekeskus
Otepää tervisekeskus Foto: Monika Otrokova

Otepää tervisekeskuse maja on saanud uue ja värske väljanägemise. Kevadel alustatud renoveerimistöödele pandi punkt kolmapäeval, mil ehitajad hoone maja perenaisele üle andsid.

Tervisekeskuse juhataja Marika Tirmaste sõnul algasid projekteerimistööd juba eelmise aasta novembris ning ehitustöödega alustati tänavu mais. Ehitaja oli AS Merko Tartu.

Nüüdseks on maja soojustatud soklist katuseni, välja on ehitatud uus ventilatsioonisüsteem, uuendatud vana küttesüsteem. Lisaks värskendati hoone fassaad ning maja sai uue katuse, vihmaveesüsteemi ning nüüdisaegsetele nõuetele vastava piksekaitsesüsteemi.

«Kui kõik ülejäänud tööd teostati heitekvoodi müügist saadud vahenditest eraldatud toetuse arvelt, millele lisandus vallavalitsuse omafinantseering, siis piksekaitsesüsteem oli meile veel boonus. Selle valmistamise maksis täielikult kinni vald,» selgitas juhataja.

«Oleme väga rahul. Maja on ilus ja mis peamine, saime majja ventilatsiooni, mis varem oli olematu,» rõhutas Tirmaste. Koostöö ehitajaga oli samuti asjalik, ehituse käigus ei olnud majarahval kordagi tarvis majast välja kolida. «Kõik sujus ning nüüd on maja kena nii seest kui väljast. Tööd teha on palju rõõmsam,» lisas juhataja.

Põhjalikud rekonstrueerimistööd läksid maksma 454 682 eurot, millest veidi üle 118 000 euro tasus Otepää vald. Ülejäänud raha eraldati CO² heitekvoodi müügist saadavast tulust.

TERVISEKESKUSE TEENUSED

* statsionaarne arstiabi, ambulatoorne arstiabi, hooldekodu, koduõendusteenus, lühiajaline hooldus-põetusravi, noortenõustamiskabinet

Majas asuvad röntgen ja ultraheli; perearstid, füsioterapeut, psühhiaater, silmaarst, naistearst, kirurg ja hambaravi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles